maanantai 28. elokuuta 2017

Tänään sitten vielä..



Eilisen ruisleipien vuoksi päätin sitten pitää lähes hiilarittoman päivän-- jätin aamupuurot väliin ja lounas oli ylläolevan mukainen.
Välipalaksi rahkaa - nyt iltaruoaksi ylläolevaa salaattia ja raejuusto ja illalla myöhemmin vielä toinen rahka-annos.

Huomenna aamulla jää taas puuro pois, koska on rahkapiirakkapäivä..

Rahkapiirakat todennäköisesti loppuvat pian, koska laitamme taatusti mökin talvikuntoon odottamaan seuraavaa kesää - täällä meinaan alkaa olla kovasti viileän puoleista. Saunottu on tänäänkin ja ihan syystä - paleli.
Lisää marjoja keräsin vielä - ne menevät kuivuriin ja päätyvät todennäköisesti itsetehtyyn mysliin jossain vaiheessa.

Nälkä? On on on - mutta kestettävissä.


P.S.. jälleen lueskelen yhtä pitkäikäistä laihdutus?blogia, jossa erittäin ylipainoinen nuorempi ( noin30v) miettii, miksi ihmiset sanovat, että laihduttaminen on helppoa - sen kun syö vähemmän  kuin kuluttaa.. No, itseasiassa se on juurikin niin helppoa.. valitettavasti.. ei oikotietä onneen. Se, että pystyykö sitten sen saavutetun painon säilyttämään onkin sitten jo ihan eri juttu. Useimmiten kai ei. Se, jos mikä mietityttää meikäläistä eniten.. jos ja kun pääsen tavoitteeseeni ( ja pääsenhän minä jossain vaiheessa - sitä en epäile) niin kuinka pystyn pitämään sen painon sitten.. kun pitäisi tasapainotella ja etsiä se kalorimäärä, jossa ei paino nouse jos ei laskisikaan..ei tässä varmaan enää kovinkaan monta viikkoa/kuukautta mene ennen kuin olen tavoitteessani, mutta sitten tulee joulu, uusivuosi jne jne.. ja kutsu pojalta on jo käynyt eli meidän vuoromme on käydä siellä aterioimassa jouluna ( poika on vaimoineen joka toinen joulu kotona ja joka toinen vuosi appivanhemmillaan lapsien kanssa). Jotenkin pitää nyt henkisesti varautua tuohon aikaan.. ruoka on hyvää ja sitä söisi vaikka kuinka puhumattaan herkuista.. pystynkö pitämään yksi herkku viikossa joulun aikaan? En pysty - tiedän se jo etukäteen.. huoh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen