lauantai 19. elokuuta 2017

tekisi mieleni..

.. kirjoittaa tuosta Turun tapahtumista vaikka mitä, mutta pitäydyn täällä laihdutusaiheessa (ja sivuavissa normaaleissa) ja paukutan päätäni muualla. Tuohtunut olen toki ja epämääräisen kauhistunut ja surullinen.. minä ainakin pelkään.

No, tänään söimme savusiikaa, perunoita pellolta, kanttarelleja metsästä ja herneitä, jotka kävin hakemassa pellolta ja riivin sitten syömäkelpoisiksi ( eli kuumensin pienessä vedessä, kisäsin persiljaa, suolaa ja hippusen sokeria) ja a'vot oli hyvää.. kaloreita tuli himpan verran enemmän kuin normipäiväruolla ja kun vetelen rahkat ja ekä iltaruoankin niin kaloreita paukkunee parisataa enemmän kuin normisti. Vaan tulkoon nyt - kalorit eivät kuitenkaan mene ns. yli.

Lähden tässä kohta poimimaan vattuja rahkalle -loput poimin maanantaina talteen kuten mustat viinimarjatkin ja loput herneet.

Metsässä tuli tänään vähän aikaa rämmittyä noiden sienien perään - muuten tässä ollaan lököilty ja ihmetelty uutisia. Edelleen minusta on merkillistä, että ulkomaiden uutisannista saa edelleen paremman kuvan Suomen tapahtumista kuin kotimaan vastaavista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen