keskiviikko 9. elokuuta 2017

Ruokaaaaaaaah!

No joo vielä tälle päivälle vaikka kilot ovat mukavasti pienentyneet.. kyllä minulla on nälkä lähes aina.. poikkeuksena entiseen minä jopa nautin näläntunteesta ja ah autuutta kun pääsee syömään. Tänään 100g broilerin fileesuikaleita pannulla - lisänä apetitin punajuuripihvejä pari kappaletta  kun löytyi pakkasesta ja ovat mahdottoman vähäkalorisia - 1kpl vain 100kcal.. Lisänä sitten kesäkurpitsaa ja salaattia ilman soossia lautanen täynnä.. ja taika siihen, että maha täyttyy ihanasti on se, että ennen syömistä huitaisen ison lasillisen Pirkan makukivennäisvettä huiviin ja ruoan yhteydessäkin - kuplat täytävät mahan kyllä ihan pullolleen ja täysi olo on mahtavaa pienen nälänkirpaisun jälkeen.

Iltapäivällä rahkavälipala marjoilla - illemmalla olisi tarkoitus tehdä sesamikananpyöryköitä - en enää  muista mistä vastikään reseptin bongasin mutta aion tehdä ainakin sinnepäin..muisti tuppaa olemaan hieman hatara noiden reseptien kanssa kun yleensäkin sovellan aina omaan makuun..chiliä nyt ainakin tuli ja korppujauhot jäävät omalta osaltani pois - kyllä ne koossa pysyvät..

Ja iltapalaksi jälleen rahkaa,,

Eilen illalla oli muuten aikamoisen  turbo - olo tuolla mahassa , se rahkapiirakan palanen mylläsi oikein kunnolla..


Pakkasessa on nyt kanaa reippaanlaisesti - kaupassa on vähän väliä tarjous kahdesta paketista tiettyyn yhteishintaan ja aina tulee mukaan rohmaistua.


Että silleen sano pähee mummo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen