torstai 7. syyskuuta 2017

Aamun aurinkoinen - not!

Kun tuo niskahartiaseudun kipuilu vie yöunetkin - aina kääntyessä vihlaisee niin herkusti, että pakostakin herää.. ei sitä hirveän hyvällä tuulella ole aamulla. kun lisätään vielä yölliset pissajuoksut niin yhtäjaksoinen uni on vaan haavetta..
MUTTA - on jo himpan verran helpottanut - elän toivossa, että ensi viikolla kipu on unta  vain.

Aamupuuro on jo kitusissa - eilenhän en sitä syönyt - jos sitten tänään menisi ihan kirjan mukaan vaihteeksi.. tosin viikonloppu mennee sitten niin ja näin, mutta sitten ollaankin ruodussa jo pitempään.
Ai vaa'an lukemat? No kävinhän siellä ja epäviralölinen noin arvo olisi kutakuinkin tuossa 76kgssa ellei allekin. Olin meinaan syönyt puuroni ja juonut kahvia ja vettä ja yrittelin sitten vähentää niistä tulleen painon pois -vaaka näytto 76,9kg syömnisten ja juomnisten jälkeen..eli nojaa..kahtoo ens viikolla. Jos näyttäisi sitten jo 75kg niin pääsisi hiuksia saksimaan - latvat siistiksi. Aikaisemmin en mene..

Kovasti kiinnostaisi kylpylä tässä lähistöllä varsinkin nyt, kun saisin sinne kaksi yhden hinnalla. Ukkokulta ei suostu missään nimessä eikä ystäväni kuulema kehtaa lähteä ihmisten ilmoille lihottuaan tässä lääkityksensä vuoksi reippaanlaisesti..mutta miniä lähtee. Nyt täytyy vaan katsoa, koska miniällä olisi vapaapäivä koulusta - on vaihtamassa ammattiaan sairaanhoitajaksi ja käy kouua nyt. Kiva saada hoitsu sukuun kyllä..kun tästä ei nuorene kuitenkaan.

jos sitten suuntaisi työmaalle ja sen jälkeen menisi etsimään kukkasipuleita mökille istutettavaksi. Jos sitten ensi kesänä olisi se kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen