perjantai 22. syyskuuta 2017

Se on sitten viikonloppua, sano

Eli ei tässä nyt mitääm ihmeempiä oikeastaan ole - tänään ja huomenna syödään hyvin eli paistia, erilaisia salaatteja jne..ja itsetehtyä piparjuurimajoneesia, joka on aivan 'must' paistin kanssa..
Kaloreita ei nyt lasketa vaan syödään kunnolla..

Onneksi nyt oli joku juttu, joss todettiin, että pitämällä pari viikkoa taukoa dieteistä laihtuu sutjakammin kuin ilman taukoa.. no en tuota puremati niele kun itsellä paino nousi heti kun syömisiään ei vahdannut.

Tosin ei tämä itsellä enää oikestaan ole dieettiä vaan oikein syömistä.. aamupuuro, kaksi lämmintä ja välipalat.. se on kai sitä normaalia syömistä luulisin.. ainoa tietty, etten syö leipää enkä muita viljatuotteita kuin kauraa aamupuurossa ja siinä itsetehdyssä myslissä - enkä karkkia.. enkä pullaa.. ainakaan vielä..erikoistilaisuukisissa en kyllä kieltäydy herkuista ja kohtapuoliin on lapsenlasten synttärit ja miniä on vallan erinomainen leipoja.

Selkä vihoittelee jonninverran edelleen - rasitksen jälkeen aina enemmän..mutta tärisyttelen lihaksia aina väliim ja se tuntuu helpottavan aina hetkellisesti.

Tulisi nyt senverta paremmaksi, että saisi täällä kotona urakkaa jatkettua - olen pitänyt taukoa muutaman päivän ettei tuo tuo kyky menisi vallan.


Syksyistä on vaikka lupasivat nyt viikon alkuun oikein lämmintä..ans kahtoo nyt.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen