keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Tiikeribalsamia ja tärinöitä..

Apteekista lähti mukaan tiikeribalsamipurtilo - en ole vuosikymmeniin käyttänyt joskin aina väliin nähnyt jossain, mutta ajattelin kokeilla kun nuo kylmägeeli ja kipugeelit ovat olleet käytössä - kipugeeleistä ei ole mihinkään - kylmägeelistä en osaa oikein sanoa -ehkä hitusen helpotusta tai sitten  ei - särkylääkkeitä tässä on joutunut syömään että töihin pääsee kömyämään ja silloinkin välistä nuljahtelee niin ihanasti että paikoilleen jähmettyy ja ihmettelee josko etiäppäin pääsee vai ei. Lisäksi kiinanhärveli on pörrännyt niin selkäpuolella kuin mahapuolellakin ja se nyt on ollut ainoa, joka tosissaan auttaa vähän aikaa..

Mistä johtunee, mutta jälleen tänä aamuna oli grammoja tipahtanut - peräti nelisensataa.. jos näin jatkuu niin alitan vielä tälä viikolla tuon maagisen 76kgn, jossa paino tuntui jumittavan loputtomiin puhumattakaan mökkireissun tuomista lisäkiloista, jotka nyt onneksi alkavat olla historiaa.. eli vaaka näytti tänään 76, 7kg..

Syöty on aamupuuro ja lounas - eli 100gr ( noin - en ole punninnut nyt vähään aikaan) kanasuikaleita, vietnamilaisia wokkivihanneksia se parisaaa grammaa ja sitten vihreätä salaattiä minitomaateilla, sellerinvarsilla ja paprikalla.. oiskohan se sata grammaa.. salaatista en katso oikeastaan määriä - on niin vähänkalorista ettei tosikaan.. vielä olisi pari rahkapurkkia ja iltaruoka ( joka on sama kuin päivällä) syömäti.. mehukeittona on nyt kinuski-karpalo, joka on älyttömän hyvää ja sokeroimattomana erittäin vähäkalorinen juttu.. ajattelin kokeilla kun kyllästyin vadelmakeittoon, sitruskeittoon, mansikkakeittoon, mustikkakeittoon .. mitä niitä nyt sokeroimattomana saa..ja Pirkan makuvissyjä uppoaa kyllä kiitettävästi - nyt saa kolme isoa putelia kolmella eurolla, joten ei edes maksa paljoa.. juon mieluummin hiilihapotettuja vesiä kuin hanavettä, vaikka ei hanavedessäkään nyt mitään vikaa sinällään ole.. makuasioista ei kannata kiistellä.

Jos ihmettelette tuota kiinanhärpäkejuttua, niin nappasin kuvan, jossa se antaa mahapuolelle tärinöitä - pääasiassa se kyllä pörisee nyt selkäpuolella.. Lisäksi siinä on myös kaksi erillistä läpyskää, joita voi käyttää käsissä hauisten kehittämiseen.. ja ne vasta ovatkin hurjat.. kokeilin toista ja niin tuo käsi issekseen ponnahteli pystyy ja lihakset soi..tiedä sitten onko hyötyä vai ei, mutta hyvältä tuntuu pörinät kuitenkin ja se on pääasia.. selkä tykkää.. mahaläskeistä en tiedä kun vain pari kertaa on etupuolelle tullut kokeiltua..

eli tällainen on se isoin .. eikä muuten ollut hinnalla pilattu.. ( en sitä olisi muuten ostanutkaan - lapsella pitää olla paljon leluja, mutta ei kovin kalliita kuitenkaan kun se kyllästys iskee kuitenkin jossain vaiheessa ja toisekseen ei nämä kiinanihmeet kauhean kauaa kestä kuitenkaan)..

Huomiseen.. niin päheenä niin päheenä..

2 kommenttia:

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen