lauantai 30. syyskuuta 2017

Taas -100gr.. kohta paukkuu se yksi tavoite taas rikki... jeeeeee

Eli vaaka näytti aamusella 75,1 kg eli hyvin lähellä ollaan tuota välitavoitetta, joka on 75kg.. siitä sitten vielä kolme kiloa niin se päätavoite on saavutettu.

Tietty täällä nyt on sellaiset ajat, että tuon syömisen kannalta asiat menivät vinkuralleen. Ukolla oli viime vuonna myyräkuume, joka sai munuaiset erittäin huonoon kuntoon. Kyllähän niiden pitäisi parantua tässä ajan mittaan, vaan edistymistä ei ole juurikaan vielä tapahtunut, vaikka vuosi on mennyt. Taustalla on kuitenkin imusolmukesyöpä kaikkine hoitoineen ( se on nyt julistettu ei nyt parantuneeksi, mutta toistaiseksi remissiossa - siitä kun ei parane kun on geenipohjainen) ja se taas vaurioitti selkäydintä, joka ei tuota tarpeeksi valkosoluja eikä punasoluja eli miehellä on jatkuva hyvin alhainen hemoglobiini.

No, kyllä tässä on tähän mennessä hyvinkin klaarattu eikä sen kummempia ole ollut, mutta nyt pamahti sitten munuaisruokavalio - eli se ns. nykynormien kannalta erittäin epäterveellinen. Ei vihanneksia, ei ruisleipää vaan ihan ranskista ja vehnäleipää, hedelmistä säilykehedelmien lisäksi omenaa ja päärynää.. purkkiparsa on ok.. ei naudanpaistia.. näitä eiei ruokia on tuhottoman paljon ja erittäin vähän niitä, joita saisi vapaasti syödä ( no kakkuja, veteen tehtyä pullaa ja ...)

Tämä syystä, että munuaiset saisivat aikaa parantua ja ruoissa sisältävä kalium ja fosfori tekevät hallaa.. no näyttäkää mulle sapuska missä ei olisi noita aineita.. niitä on kaikissa..

Eli nyt mentiin täysin eri ruoille - meikä ei luovu salaateistaan eikä kasviksistaan.. eikä rahkastaan eikä raejuustoistaa ja ne ovat miehelle myrkkyä. Maitotuotteita ei saa käyttää, ei juustoja, ei perunaa ellei perunaa kuori ja liota yön yli..

Fineli on erinomainen apukeino niin kauan kunnes ravinteraupetille päästään ja se on kuukauden kuluttua.

Vähän aikaa seurasin taas jotain lihavuuskeskustelua ja alkoi närästämään. Miksi lihavalle ei saa sanoa että on lihava? Se, että lihava tietäisi olevansa paksu ei välttämättä pidä edes paikkaansa - se peilistä näkyvä kuvajainen ei kerro totuutta katselijalle - sitä jotenkin sopeutuu omille muodoilleen ' en mä nyt niin paksu ole..'.. Ja kaikkihan väittävät, että valokuvissa näyttää aina lihavammalta kuin onkaan.. itsepetosta on monenlaista.. miksi ei saa sanoa, että ota itsestäsi niskasta kiinni ja laihduta?

Jos syy on ainoastaan se, että syö liikaa ( ei siis mikään kilpirauhanen tai kortisoni) niin muistuts kuolevaisuudesta on ihan hyvä jos se lääkäriltä tulee.. nyt vain pelätään niin kamalasti sitä, että loukkaa toista..

Kyllä se nyt kuitenkin on niin, että sen lihavan täytyy hillitä himojaan ja valita sitä mitä syö.
Sillä totuus on kuitenkin se, että kun syö vähemmän kuin kuluttaa niin ihan luonnonlakien mukaan sitä laihtuu.. ei siihen edes tarvitse liikuntaa lainkaan. Tuntuu vaan niin vaikealta kun tekee niin mieli - vai?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen