torstai 14. syyskuuta 2017

Savutonta dieettielämää..

.. eli ei tässä oikeastaan mitään kummempaa.. eilen tuli himpan yli tuhannen kaloria syötyä ja oltua savuttomana, mikä ei edes tehnyt tiukkaa.. tänään jatketaan samalla mallilla..

Ukko kyllä käy partsilla polttelemassa tököjä.. ja kaalilaatikko oli kuulema oikein hyvää. Tänään illemmalla maistelen itsekin ja sitten se onkin jo loppu.

Tänään roudausta eli poisheitettävien romujen vientiä jäteasemalle.. ensiksi roudataan tavarat  pois huoneistosta ja sitten pois -- riippuen aina tavaroiden koosta ja määrästä  onko työ rankkaa vai vielä rankempaa.. kuuluu meikäläisen työnkuvaan aina välillä.
Nyt pitäisi olla vain yksiön kamoja, joten en stressaa sen kummemmin..

Koira teki yöllä jossain vaiheessa läjän olkkariin eli aamu alkoi paskankorjuulla..koira ei näköjään ollut saanut hereille.. katsoin sen isis-sarjan jaksot ja kyllähän ihan katsottava uutuussarja näköjään on.. jatkan kyllä katsomista, sen verran hyvin tehty on.

Eilen tuli koiran kanssa laukottua aika paljon eli liikkuminen ok - tänään tulee liikkumista ihan työn puolesta ja huomenna tosiaan ajattelin aloittaa uimisen töitten jälkeen.. jos pari kertaa viikossa ellei sitten useamminkin.. uiminen on lempparipuuhaa. Jos jotain muuta niin mietin sitä myöhemmin. Tupakoinnin lopettamisen myötä on kuitenkin pakko alkaa enemmän harrastamaan.

Mutta kyllä se tästä..

myöh. pah ja pahpah..ensinnäkään itse en ollut tuota purkupaikkaa katsomassa alkuun vaan jouduin luottamaan ukon vakuutteluihin, että paikassa ei ollut kuin vähän kirjoja ja pari nojatuolia.. totuus oli sitten ihan toisenlainen  - isoja jätesäkkejä meni neljä rullaa - oli sänkyä. pöytää, kirjahyllyä. tuoleja ja tietty ne nojatuolit.. oli vaatteita kauhea kasa ja keittiön kaapit olivat täysiä.. eli kyllä siinä hiki lensi kun alkuun pakkasi ja sitten roudasi hissiin. Oli meillä apumies autoineen kyllä, joka auton pakkasi, mutta kyllä tuntuu lihaksissa - ei mitään kevyttä kenttäjumppaa vaan ihan reilusti hikistä raadantaa.
Ja savuttomuuskin sitten epäonnistui - jossain vaiheessa pakkaamista alkoi suorastaan kiukuttamaan ja imeskelytabut olivat jääneet autoon ja auto oli huitsin nevadassa parkissa. Kämpässä oli todella likaista ja pölyistä ja vitutusmäärä kasvoi niin, että ilmoitin ukolle, että nyt lähdetään tupakan ostoon - kauppa oli onneksi ihan vieressä. Mutta huomenna uusiksi.. kummasti se sauhuttelu kuitenkin auttoi mielennärästykseen ja homma tuli tehtyä.. onneksi ei tarvinnut lukaalia siivota - siinä olisi mennyt ikä ja terveys.

Ruoan puolesta tänään kuitenkin ok.. ennen lähtöä söin välipalarahkani ja aamulla olin toki puuron vetänyt. Kun tultiin takaisin oli jo kiljuva nälkä eli kaalilaatikkoa sitten vaan. Ja nyt illansuussa kanfilettä ja wokkivihanneksia - vielä yksi rahka-annos on syömättä. Kaloreita ei kuitenkaan tule kuin vajaa 1400 ja siihen on kyllä saanut syödä - tänään sitä ruokaa kyllä tarvitsi.

Huomenna töiden jälkeen tämä mamma painattelee uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen