keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Olipahan litku!!

Tänään ei juurikaan ole ollut nälkä - kalorit pysyttelevät tuhannen kieppeillä ja nekin melkein väkisten syöty..

..mutta pitihän se kokeilla ' ihmejuomaa', jonka reseptin bongasin oliko nyt Iltalehden kylkiäisestä Ilonasta.. kurkkua, sitruuna, persiljaa, inkiväärijauhetta ja vettä sekoitetaan tehosekoittimella jonkinnäköiseksi juomaksi ja pitäisi tehota ties millälailla.. pahaa pahaa pahaa.. kyllä minä sen join irvistellen ja taidan juoda huomennakin kun aineita on.. mutta kyllä oli kamalanmakuista litkua..

Katsotaan nyt tehoaako se aineenvaihduntaa kiihdyttävästi vai  ei.. inkivääri poistaa tulehduksia, persilja poistaa nestettä ja on rautaa, kurkussa on kuituja ja sitruunahan tekee kyllä ihmeitä..

Käväistiin rouskuja katsastamassa, mutta pieneksi jäi saalis.. ryöppäsin ja suolasin kuitenkin noukkimamme, mutta eipä niistä kostu sitten kuin hyvin pienen sienisalaatin.. lisää täytynee kerätä vielä - suppiloita ei näkynyt eikä kuulunut. Taidettiin olla väärässä paikassa - tuhannet ihmiset koluavat siellä päivittäin ja potkivat sieniä nurin..

Niin muuten - mökillä näkyi joutsen poikasineen ja kaikki viisi taisivat olla tallessa vielä. Lisäksi näin kalasääksipariskunnan.. komea näky.

Niskat ovat kipeät vielä, mutta himpan verran paremmat kuin eilen.. eiköhän se tästä.
Eilen tuli jossain kummassa vimmassa silitettyä aivan hirvittävä määrä pyykkiä ja mankeloitua lakanoita - onni on oma mankeli.

Ensi viikolla dieetti pitää sitten jo kunnolla kun mökkikausi päättyy .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen