maanantai 18. syyskuuta 2017

Siivousta ja muutakin

Pari päivää tässä on nyt mennyt keittiötä laittaessa - tänään siivosin sitten viimeisen kaapin eli kuiva-aineet.. roskiin lähti iso kasa vanhentuneita ties mitä jauhoja sun muita..ja kaappi tuli pestyä kuten kaikki muutkin kaapit.. lattiat on pesty ja vahattu, matot pesty eli kyllä tässä on sitä hyötyliikuntaa tullut ihan riittämiin - varsinkin kun eilen tehtiin vielä ylimääräinen piiiiiitkä kävelylenkki koiran kanssa.

Nyt illemmalla on koiralla lääkärissä käynti - joku ihmeellinen patti ilmestyi koiran takakinttuun ja pitää käydä näyttämässä. Ei se ensimmäinen kerta ole - edellinen patti, joka oli kintun takaosassa siinä nivelen kohdalla - leikattiin pois ja se vasta oli ikävää - haava aukeni ja tikattiin uudelleen ja paranemiseen meni sitten useampi viikko.. joku heinänsiemen tms. oli joutunut ihon alle ja aiheutti mokoman - saas nähdä mikä nyt on syynä. Toivottavasti ei mitään ihmeellistä vaikka välilä hieman hirvittää kun mieleen tulee kaikenmaailman luusyövät sun muut. Koira hoidetaan jokatapauksessa oli sitten mikä vaan.

Nyt oli kolmesataa grammaa lähtenyt eilisestä eli ensiviikolla olen jälleen siinä painossa mitä olin ennen mökkireissua - tosin epäilen nyt syvästi vanhoja vaakalukemia - ei mene oikein ymmärrykseen että viikon jälkeen paino olisi noussut niin hurjasti. Mutta oli nyt miten oli, kyllä se paino putoaa..

Uimareissu jäi taas väliin, koska haluan tämän huushollin valmiiksi - eihän täällä koko kesänä tehty mitään koska olimme aina reissussa ja käytiin täällä vain kääntymässä. Torstaina on nyt tarkoitus sitten uudelleen yrittää - ukko saa viedä mut töitten jälkeen hallille..

Nyt pitäisi alkaa silittämään isoa pyykkivuorta - meikä on niinkaheli, että silittää alushousutkin. Onneksi muuten on mankeli, jolla saa lakanat, tyynytliinat ja pyyhkeet suoriksi helposti.

Eilen lauloi pyykkikone koko päivän eli silittämistä ja mankeloimista on.

Ja sitten vessan kimppuun... ja sitten makkarin..

Ja kilot sulaa.. toivottavasti

Ruokana tänään silakkapihvejä, muussia ja herneitä..nams

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen