keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Kun sattuu..

Lihakset täysin jumissa niskassa ja hartiaseudussa - ja se sattuu ja pahasti.. Eilen illalla käytin kaikki keinot, joita kotoa nyt sattui löytymään - kuumaa suihkua, hieromakonetta erilaisia kylmä - ja kipugeelejä, venyttelyä jne jne.. ja ehkä ihan pikkuisen auttoi - nyt kipu on paikantunut suunnilleen yhteen kohtaan vaan pään kääntäminen sattuu ja vihlaisee ilkeästi ja nukkuminenkin on vähän niin ja näin. Ja mitä tästä sitten seurasi  - nö syöpöttelyä tietenkin.. illalla meni kunnon voileipäsatsi vielä kaikkien ns sallittujen päälle ( ja muistakaa se kääretorttu) - en tosin langennut jäätelöön, jota ukko osti eilen kaupasta itselleen - siellä se vajaa litran pakkaus pakkasessa kuiskuttelee houkutuksen sanoja..

Töihin pitäisi mennä eli kipulääkettä pitänee ottaa - sitten suunnittelimme käyvämme sienestämässä kun ukko haluaa rouskuja suolasieniksi - se joulu tulee..

Niin - se vaaka.. mies käväisi itsekin eilen näköjään vaa'alla ja mutisi sitten, ettei vaaka pirulainen näytä oikein vaan ihan eri lukuja - useamman kerran kun käy, niin aina eri.. ja aina kuulema liikaa.. vähän helpotti meikäläistä. Täytynee tänään ostaa pattereita uusia, josko sitten..

Jossain oli juttu jostain iltajuomasta, joka laihduttaa ja lisää aineenvaihduntaa - siihen tuli kurkkua, sitruunaa, inkivääriä ja persiljaa.. taidanpa kokeilla - tuskin siitä nyt haittaa on

Tänään en syö aamupuuroa eilisten leipien vuoksi - jos yrittäisi taas päästä kiinni tahtiin pariksi päiväksi. Mökillä en kyllä pysty enkä edes halua juttailla enää - ukkoparka kuolee muuten nälkään kun ei pelkästään itselleen vaivaudu sapuskaa tekemään ja minun ruokani eivät hälle maistu.

Sipulit - joita tuli reilut toistakymmentä kiloa - valloittivat saunan lauteet - siellä ne kuivuvat sitten sopiviksi. Viinikin pulisee ihan lupaavasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen