tiistai 5. syyskuuta 2017

Syksyn alku ja kesän loppu... vai miten se oli?

Takaisin mökiltä - yöllä oli jo pakkasta  eli ensi kerralla pillit pussiin ja mökki talviteloille..

Sipulit nostettiin ja roudattiin kotiin saunan lauteille kuivumaan - toistakymmentä kiloa tuli, riittänee joksikin aikaa. Me syömme kyllä sipulia valtavasti eli kestäisikö tammikuuhun?

Vaakaan en muuten aio huomenna mennä - en viitsi motivaatiota kadottaa mahdollisella plussalla vaan jatkan nyt taas muutaman päivän normisti. No ei - ei tullut herkkuja syötyä, mutta perunaa meni ja eilen illalla löytyi vielä niitä väinämöisen palttoonnappeja puoli pussia - ja kyllähän ne liukkaasti suuhuni eksyivät.. ovatten meinaan hurjan hyviä. Mutta.. ne keräävät nestettä ja muutenkin tuo ylimääräinen hiilihydraattipommitus ei tee hyvää painonlaskulle - eli nesteitähän ne vaan ovat, mutta kun ihmisen mieli on sitä mitä on niin pidänpä tauon. Toisekseen tuo vaaka näyttää edelleen erroria eli vaikka siihen löytyneen patterin vaihdoimme niin.. se patterikin saattoi olla vanha.

Eli summasummarum ... odotellaan viikkö ja katsotaan sitten.

Tämä muutaman päivän paussi johtui siitä, että mökkiläppäri sanoi sopimuksen irti - siitä meni näytönohjain.. hyvinhän tuo kuitenkin kesti vuosikymmenen. Keväällä vasta tulee uusi vehje sinne eli ensi viikonloppunakin tulee päivityspaussi..kun ei tuota älypuhelinta ole itsellä. Vielä.

Mökillä syötiin possupaistia ja tulomatkalla tietenkin kuolasin sen rahkapiirakkani perään - jota en sitten saanut kun ei ollut. Jouduin tyytymään itsetehtyyn kääretortunpalaseen, jossa se puoli litraa kermaa.. ehkä pikkuisen liian makeaa makuuni, mutta ihan hyvää sinänsä.

Niskat ovat kipeät ja juntturassa - täytynee hieroa sun muuta...

Sellaista tälläista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen