torstai 7. syyskuuta 2017

Parin päivän tauko

..niin blogin pitämisestä kuin dieetistäkin.... sillä pidämme kahdelleen jonninmoiset mökkikaudn päättäjäisjuhlat viineineen päivineen ja en ala kaloreita laskemaan.. käymme menomatkalla syömässä Matkakeitaan buffetin, jonka saamme nyt puoleen hintaan - alkukesästä tuli leimoja kerättyä sen verran - ja siellä en kyllä ala pihistelemään.. se buffet on todella hyvä, runsas ja hinta-laatusuhde on vallan erinomainen. Alkusalaattipöytä on loistava ja lämpimissä ruoissakin on ihan kiva vaihtuvuus.. ja jälkkäripöytäkin houkuttaa kyllä.. sitten vaan kahveet päälle ja röyh..

Ostin tänään kukkasipuleita sellaiset nelisensataa kappaletta, joten kyllähän sitä vielä puuhaa riittää. Kun kotiin tulemme niin dieetti jatkuu määräämättömän ajan ja alankin sitten harkitsemaan uintia ja muutakin kuntoilua.. tuo niskajumitus kipuineen sai ajatuksen lentämään lihashuollon puoleen kyllä.

Eli ensi viikon vaakalukemat taitanevat olla sitten plussalle menevät...mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa on.. makeata en ole syönyt edelleen, herkut ovat loistaneet poissaolollaan ja saavat loistella edelleenkin kun palataan ruotuun..

Ja jos kampaamoreissu tämän viikonlopun vuoksi jää hamaan tulevaisuuteen olkoon sitten niin - onhan tässä muutamia vuosia mennytkin eli ei silläkään niin kiirus ole.. Puhelinta kyllä etsiskelen edelleen - jos sen joululahjaksi itselleen hankkisi.

Kahtoo nyt sano.. ei tässä luovutettu ole, mutta elääkin pitäisi normisti välillä ilman pähkäilemistä mitä suuhunsa laittaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen