tiistai 26. syyskuuta 2017

Puuro on kuin onkin parasta..

Kyllä vaan - minulla on tapana aamuisin kun heräilen ennen ukkoa ja koiraa lueskella netistä uutiset - iltis ja dailymail kuuluvat rutiineihin feissarin ohella.. ja sitten puuroa.Ja raejuustoa..

Tänään oli sitten mielenkiintoinen teksti Daily Mailissä puuron hyvistä puolista ja toki se meikäläistä innostutti - oikealla tiellä ollaan.. laihduttamisen yhtenä keinona erinomainen, mutta näemmä muutenkin. Onneksi pidän kaurapuurosta. Nyt on lautasella jotain Lidlistä ostettua hiutaletta jossa jotain siemeniä mukana - no sen paketin syön kyllä pois ja siirryn sitten tavallisiin kaurahiutaleisiin . tuo siemensekoitus ei oikein iske.

Paino oli aamulla sata grammaa pienempi kuin eilen, mutta koska nyt päätin, että virallinen punnitus on perjantaisin niin ei siitä sen enempää. Tosin - jos ilmoja on - lähdemme vielä ehkä mökillä käymään.. tai sitten emme - vähän on ilmassa sekin  meno..


http://www.dailymail.co.uk/health/article-4919054/The-truth-porridge-s-better-STATINS.html








Oli muuten ihan mukavaa kun nyt pari ihmistä on huomannut, että kokoni on pienentynyt.. Ukkokulta kun ei sitä näe enkää oikein itsekään..kun joka päivä sama ihminen tuijottaa joko peilistä tai on vierellä niin muutosta ei niin hevin huomaa..
Pieneksi jääneitä vaatteita en ole vielä ylleni kokeillut - ehkä sitten pitäisi. Kun itse en ulkonäöstäni huomaa kaventuneeni mistään. Mutta tietenkin olen - jostainhan nuo kilot ovat lähteneet. Silmä vaan ei kerro muutoksesta - tai mieli. No, ehkä kasvot ovat hiukan kaventuneet.. tiedä häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen