sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Uusi vaaka - uudet lukemat.. pah!

Siitä asunnon tyhjennyskeikasta mukaan kotiin lähti kummallisen oloinen vaaka.. se näyttää niin rasvaprosentit, painon ja vähän kaikkea muutakin joista en vielä ole ottanut selvää kun ohjekirjaa ei ole.

Ikävintä tässä uuden vaa'an käyttöönotossa olikin se, että se näytti IHAN TOISENLAISIA lukemia kuin tuo ' oma ' vaaka - eli huomattavasti enemmän..

Tänä päivänä luku oli 77,7 eli peräti 1,3 kg enemmän kuin parisen viikkoa sitten.. tuliko mökkilopettajaisista sitten noin paljon painoa lisää vai näyttikö ( ei muuten näyttänyt) oma vaaka sitten omia lukemia? Ei - oma vaaka on nyt samoissa lukemissa eli nyt pitänee sitten tikistellä kunnolla.

Uimaan en sitten päässytkään perjantaina  - yrittelen nyt maanataina sitten kuitenkin. Perjantaina tuli kaikenmaailman hidasteita elämään, joten jätin sitten suosiolla väliin. Maanantainakin olisi koiran eläinlääkärikeikausa kun patti on ilmestynyt jalkaan, mutta lekuri on vasta iltapäivällä, joten ennen puoltapäivää ajattelin mennä sitten uimahallille.

Tällä hetkellä siivoan huushollia oikein urakalla ja kyllä siinä hiki virtaa ja kaloraita kuluu.. tupakka? No, näyttää siltä, että ihan suosiolla olen joka toisen päivän vallan savuton - sitten kun alan jotain puuhaamaan kuten tuo siivous niin kyllä - pitää päästä savusille.

Mutta kyllä se siitä - nyt nuo tulleet kilot pois vauhdilla ja sitten.. vähän tietenkin harmittaa ja ihmetyttääkin kuinka nopeasti kilot sitten oikein kerääntyvätkin kun vähän päästää irti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen