maanantai 25. syyskuuta 2017

Kylpylään mun matka nyt käy..lalalaaa

Eli vaikka tähän ikään on jo suosiollisesti päässyt niin turkkilaista hamamia lukuunottamatta en ole vielä kylpylänautintoja itselleni suonut - vaan nytpä asia muuttuu tänään.
Suuntana parin tunnin kuluttua Flamingon aikuis-spahan miniän kanssa. Sellainen testikäynti ja jos on mukavaa saanen ukkokullan sitten ympäripuhuttua seuraaville käynneille jo ihan siitäkin syystä, että yli kuusikymppisille käynnit olisivat hyvinkin edullisia siellä. Nytkin mustan plussakortin omistajana saan sinne jonkun tempauksen vuoksi kaksi yhden hinnalla. Miniä lähti mielellään matkaan ja kylpyläreissu tekee varmasti myös hänelle hyvää - opiskelevana kolmen mukelon äitinä sitä ei kuitenkaan ihan heti saa itselleen hemmotteluhetkiä ilman lapsia aikaiseksi..

Eilen käytiin kyläilemässä aamusella pikaisesti ja lounaaksi ja iltaruoaksi väsäsin katkarapusalaattia,
 Paino on samassa 75,5 lukemassa ja odotan, että viimeistään torstaibna saavutan 75kgn etapin ja pääsen harkitsemaan hiushuoltoa kampaajalle. Mikä näin pihinä ihmisenä tarkoittaa vain ja ainoastaan latvojen siistimistä ja kaksihaaraisten poistoa -värit ja öljyhoidot hoidan kotona - shampoottomalla linjallahan olen ollut nyt yli kolme vuotta eli harrastanut vain vesipesua. Tosin väriä länttäsen hiuksiini pari kertaa vuodessa.

Selkä ei edelleenkään ole täysin kunnossa mutta näin aamuisin aina suht ok..Illalla kipeytyy kun on päivän ollut pystyssä..


myöh.. oli vallan ihanaa Flamingossa - ei voi muuta kuin suositella.. myös vesipuiston puoli oli oikein mukava, mutta span puoli rauhallinen, hämyisä - ihania saunoja, ihania altaita.. menen taatusti uudelleen. Olo tuli hyväksi ja rennoksi ja miniän kanssa oli muutenkin mukavaa.

Kuva on span esittelysivulta, koska paikassa ei saanut kuvata.. Tämä on toinen isoista altaista span puolelta. Kuvat eivät tosiaan valehtele..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen