keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Keksimätön otsikko....

Eipä tälle päivälle nyt mitään otsikkoakaan tullut keksittyä...

Paino täsmälleen samoissa lukemissa kuin eilen - pikkuisen karvasteli mielessä kyllä - olishan tuo saanut pudota edes muutamia grammoja ( kiloista nyt puhumattakaan,,,heh), mutta odotellaan nyt - näillä syömisillä kyllä pitäisi painon pudota.
Tosin pikkuhiljaa olen siirtynyt ja siirryn ns. normaaliin sapuskaan, koska täytyyhän tuon ukkokullankin syödä.. on niin laiskanpulskea, ettei saa itselleen ruokaa tehdyksi erikseen eikä suostu noita mun pöperöitä edes maistamaan.

Eilen siis syötiin tortilloja jauheliha- ja salaatti täytteillä - lisänä tietty salsat sun muut tilpehöörit..maissitortilloja olivat eli himpan verran pienempiä kuin ne isot vehnälätyt. Kaksi söin itse päivällä ja illalla taisi mennä yksi. Yhden rahkavälipalan jätin väliin ja illalla kokeilin tuota alpron rahkavälipalaa - paljon vähemmän syömistä kyllä, mutta ihan hyvää oli.

Tänään lounaaksi tein uunilohta kasviksilla - holasin pari purkki makuruokakermaa päälle ( 15%) ja syötävää oli - salaatin kanssa - ei perunoita. Meniköhän itsellä vajaa parisataa grammaa kalaa noin..
Illalla aion syödä salaatti raejuustolla ja tietty nuo rahkat vielä..jos toinen rahka olisi sitten tuota alprota kun niitä tuli ostettua tarjouksesta.

Töissä käytiin ja Sellossa sitten tulomatkalla kaupassa ja nyt olisi sitten päivänokosten aika.. johan tässä tuli viiden jälkeen ylösnoustua ja nyt sapuskan päälle on mukava kellahtaa mahan viereen vähänksi aikaa..

Huomenna on ukkokulta vähän aikaa omilla asioilla ja se helpottaa mun siivouksia kotona huomattavasti - en tahdo saada mitään aikaiseksi kun ukko pyörii jaloissa...

Mökille meno ei taida onnistua - viikonlopputyön teettäminen jälkikasvulla ei onnaa ( tehdään se pe-iltana sitten) ja näköjään heikkona hetkenäni olen lupautunut muksuvahdiksi lauantaina - mikä sitten varmistuu tänään tai sitten ei.. jos eivät muita mummoja saa paikalle. Jos saavat. niin lähdemme lauantaina..ja jos ei niin mennään mennään mukeloita vahtaamaan. mukaviahan nuo ovat ei sillä..

Merkkailen muuten syömiseni fatsecretiin niin pysyn kaloreissa vähän kärryilla - kaloritaso pyörii tuossa 1200 - 1400 välissä - pari kertaa on yltänyt 1700kcal, mutta aika hyvin olen ruodussa pysynyt.
Fatsecretin mukaan 1700 kcal/pvä olisi se suositeltu määrä, jossa paino putoaisi sen puoli kiloa viikossa ( kaiketi), mutta itselle passaa tuo vähempi määrä kun siihenkin saa puputella aika paljon kaikenlaista kuitenkin.

Päheetä - sanoi mummo

Ai niin - olisi joskus ihan kiva saada kommentteja kun kuitenkin tätä jonninverran luetaan tilastoista päätellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen